Frukostpersonal - Pontus in the Air

Arlanda

Om företaget

Pontus Frithiof startade sin första restaurang år 2000 och har idag verksamheter över hela Sverige, från Stockholm till Göteborg och Arlanda till Gotland. Som anställd hos Pontus Frithiof vill vi att du hela tiden förbättras och utvecklar en förmåga att varje dag göra något en aningens bättre än vad du gjorde i går. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Företags grundläggande värden är: kvalitet, omtanke, personlighet, humor och en nypa flärd.

Om tjänsten

I din roll som frukostvärd eller värdinna är det av största vikt att du brinner för gästmötet och är organiserad och fokuserad i din arbetsinsats. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vårt brasserie, Pontus in the Air. Där kommer du att vara en viktig del av ett tight team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en härlig upplevelse.

Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang för service kommer till användning varje dag. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta för en stark organisation som drivs i entreprenörsanda, med goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor.

Vi håller öppet 365 dagar om året mellan 05:00-22:00 och arbete på helger samt på obekväma tider förekommer. Dina arbetstider kommer variera men är förlagda inom spannet 04:00-14:00 veckans alla dagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att jobba med service och har ett intresse för mat och dryck. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom restaurang eller café, men är också medvetna om att du kommer väldigt långt på ren passion och vilja. Som person är du positiv, glad, uppmärksam på detaljer och älskar att arbeta med människor.

Din bakgrund

Erfarenhet: Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av café eller restaurangbranschen.

Utbildning: avslutad eller pågående gymnasieutbildning.

Språk: svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt: vi ser gärna att du bor i närområdet; Uppsala, Sigtuna, Upplands Väsby, Märsta, Knivsta eller norr om Stockholm. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på Arlanda flygplats kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Villkor

Start: enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid och deltid. Varierande arbetstider samt helgarbete.

Lön: enligt överenskommelse.

Placering: Arlanda.

Contact person

Ulrika Björkegren

ulrika.bjorkegren@pontusfrithiof.com

0700962868

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Please provide a motivation.
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %