Servitris / Servitör - La Tour

Stockholm
Application deadline 2021-08-13

På Rålambsvägen 17 på Kungsholmen öppnar Pontus Frithiof ”La Tour”. En ny restaurang som mest av allt formulerar en helt ny idé om vad en krog på högsta nivå kan vara.

La Tour kommer endast att erbjuda exklusiva råvaror och smaker. Våra ledord är kvalitet och ursprung. Inspirationen kommer från det europeiska köket i allmänhet och Frankrike i synnerhet. Det vi serverar kommer aldrig att vara sprunget ur trender. Vi värnar om de klassiska idealen men presenterar dem med modernt tilltal.

En del av vår målsättning är att ta service och värdskapet till en ny nivå, där ambitionen är att erbjuda en högre personlig servicegrad än övrigt utbud i Stockholm. Allt som rör La Tour ska präglas av omsorg och en nypa flärd. Det kommer att avspeglas i varje detalj och i varje moment. 

Vi bygger ett nytt hungrigt och ambitiöst team till denna satsning och tycker du också om att tänka annorlunda och vara med och skapa något nytt för framtiden så sök jobbet nu.

Servitris / Servitör

Vi har krav på att du har jobbat minst 3 år i restaurangyrket, gärna mer. Det är meriterande med erfarenhet inom fine-dining och tidigare anställning hos Guide Michelin belönade restauranger.

Vi ser gärna att du har sommelierutbildning och att du brinner för matsalsarbete och att arbeta med gäster. Du kommer få arbeta med ett unikt klientel och ett unikt utbud i vinväg. 

Tillträde augusti 2021 och lön mm efter ök.


För mer information om gruppen besök www.pontusfrithiof.com.

Följ gärna gruppens arbete på instagram @by_pontus_frithiof

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Please provide a motivation.
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %