Servitris / Servitör - La Tour

Stockholm
Application deadline: 2021-09-30

På Rålambsvägen 17 på Kungsholmen har vi öppnat Pontus Frithiof ”La Tour”. En ny restaurang som mest av allt formulerar en helt ny idé om vad en krog på högsta nivå kan vara.

La Tour erbjuder endast exklusiva råvaror och smaker. Våra ledord är kvalitet och ursprung. Inspirationen kommer från det europeiska köket i allmänhet och Frankrike i synnerhet. Det vi serverar kommer aldrig att vara sprunget ur trender. Vi värnar om de klassiska idealen men presenterar dem med modernt tilltal.

En del av vår målsättning är att ta service och värdskapet till en ny nivå, där ambitionen är att erbjuda en högre personlig servicegrad än övrigt utbud i Stockholm. Allt som rör La Tour ska präglas av omsorg och en nypa flärd. Det kommer att avspeglas i varje detalj och i varje moment. 

Vi bygger ett nytt hungrigt och ambitiöst team till denna satsning och tycker du också om att tänka annorlunda och vara med och skapa något nytt för framtiden så sök jobbet nu.

Servitris / Servitör

Vi har krav på att du har jobbat minst 3 år i restaurangyrket, gärna mer. Det är meriterande med erfarenhet inom fine-dining och tidigare anställning hos Guide Michelin belönade restauranger.

Vi ser gärna att du har sommelierutbildning och att du brinner för matsalsarbete och att arbeta med gäster. Du kommer få arbeta med ett unikt klientel och ett unikt utbud i vinväg. 

Tillträde sommar/höst 2021 och lön mm efter ök.


För mer information om gruppen besök www.pontusfrithiof.com.

Följ gärna gruppens arbete på instagram @by_pontus_frithiof

Contact person

Robert Rijns

robert.rijns@pontusfrithiof.com

0720345002

The application deadline has passed and the application for this position is now closed